Video kongkek gadis melayu terkini


01-Jun-2017 16:04

Ini akan hanya dapat dilakukan apabila suami dapat mengawal kepala zakarnya agar boleh kembang dan kuncup apabila dikehendaki.Tekniknya ialah seperti berikut :* dayungan masuk - kuncupkan kepala zakar apabila menusuk ke dalam faraj* dayungan keluar - kembangkan kepala zakar apabila menarik zakar dari faraj Melalui cara yang disebutkan tadi, isteri akan merasa seluruh urat-urat di dalam farajnya dibelai dan diusap oleh zakar, dan ini akan memberi nikmat dan kelazatan seks yang tidak terhingga pada isteri.Jauh sikit darisini…"" aku separuh bertanya, separuh membuat cadangan. Kami mengambil dinner terus, sambil berpura-pura berbual kosong supaya tak disyaki oleh orang sebelah meja tentang matlamat kami. Nanti I datang kemudian."" Aku menyuarakan rancangan ku macam askar berpangkat Sarjan. Aku menggenggam batang zakarku yang sedia tegak keras dengan tangan kananku, dalam satu genggaman yang unik yang telah terlatih sejak mula akil baligh dulu.""I hantar you ke Caspian Hotel, dan you kena check-in sendiri sorang-sorang. Memang aku seorang Inspektor Polis, tetapi Polis Sukarelawan! Air sabun yang melicinkan pergerakan jejajriku membuatkan amat mudah mengurut batang zakarku.Mula-mula mencium tangan; mencium pipi; kemudian naik sikit berkucupan di mulut dan saling berkulum lidah; kemudian naik setahap lagi ke peringkat saling meraba-raba dimana aku mula belajar meraba-raba dada dan tundunnya dan dia meramas-ramas mengurut-ngurut batangku didalam seluar. Setelah sekian lama, aku rasa dah sampai masa untuk memulakan peringkat yang seterusnya. Secepat kilat pintu dibuka, dan apa yang ku lihat didepan mataku kini membuatkan .....seolah-olah sudah berada di alam nirwana! Aku menggeleng- gelengkan kepalaku sambil berkata: "" Hebat. Nak suruh dia hisap zakar ke, atau aku nak jilat dulu pantatnya.Kalau dulu aku hanya membiarkan dia mengurut dan meramas batangku didalam seluar sahaja, ini aku sudah mula membukakan zip mendedahkan batangku untuk ditatap sepuas hatinya. Kami membuat persetujuan untuk berjumpa di sebuah bandar yang terletak kira-kira 90 km dari tempat kerja. Nak cara melentang atau nak cara menonggeng ke; nak plain sex atau nak aku liwat sekali anus nya; nak romen lama-lama atau nak terus kongkek sahaja…..seribu satu macam khayalan macam dalam mimpi.Kisah benar yang ke 3 ini dihantar oleh seorang pembaca cerita hot melayu.encik ali dari kuala lumpur.cerita ini dihantar pada 17/6/2013 sebentar tadi.jom mari kita hayati jalan cerita yang dihantar oleh encik ali dari kuala lumpur..

video kongkek gadis melayu terkini-6

dating mitglieder

Aku terdiam sejenak, fikiranku dalam persimpangan antara melahirkan kata simpati yang ikhlas sebagai seorang kawan, atau mahu meneruskan apa yang aku rancangkan. Nanti dia orang datang kejap lagi, apa pun tak jadi."" O.k. Orang perempuan nipun kalau dah on switch nya, gajah ditengah jalan pun dia tak peduli. Semasa check in aku sempat menjeling buku daftar dimana tercatat nombor biliknya. Bau keharuman Estee Lauder membuatkan aku hampirnak lupa dunia. Berpura tenang aku melangkah masuk meletakkan beg aku di atas katil. Aku rasa macam nak aku terkam terus menghunjamkan batang zakarku terus kepantatnya! Dia orang pun banyak juga dapat pantat, tetapi apa yang dirasa oleh budak-budak pompuan tu kita tak lah tahu. Cuci badan bersih-bersih pakaisabun wangi…….lepas tu kita luahkan semua yang terpendam dihati. Lagi lama dia tunggu, lagi banyak air mazinya meleleh keluar melicinkan lagi lubang cipapnya memudah aku nak masuk nanti.Aku rasa dah tiba masanya untuk aku terus direct menyatakan tujuan. Aku tidak terkejut, kerana ini mememang soalan biasa. Tapi kalau kita sendiri gatal nak beritahu dia, tentu dia serang macam singa betina! ""Kalau nak pergi,kena pandailah jaga jangan sampai ada orang jumpa. Aku menarik nafas lega, kerana biasa beg kecil begitu bermakna tentu bermalam punya! Lantas aku terpaksa buat satu pengorbanan, kerana dalam kes ini, dia amat memerlukan kepuasan climax sebenarnya. Cuma mungkin dengan cara ""wham bang, thank you ma'am"" saja. Aku kena puaskan dia, lebih penting dari memuaskan aku punya senjata.